SORSTÉRKÉP

A jól döntés művészete, életvezetés, önismeret

LEHETŐSÉGEID

Rólad röviden

Küldd el a születési dátumodat email-ben és 5 napon belül kapsz egy rövid elemzést írásban, magadról.

Szeretsz játszani?

Fogalmazd meg a kérdésedet és válassz egy számot 1 és 22 között. Írd meg email-ben és 5 napon belül megkapod írásban az Univerzum üzenetét.

Tarot

Itt lehetőséged van a személyes találkozásra velem. Időpont egyeztetést követően a 22 Nagy Arkánum segítségével közvetítem Neked a választ, válaszokat a kérdése(i)dre. Úgy, mint a kérdés, a válasz is Benned van. Ezt a tudást tükrözik vissza az ősi szimbólumok.

Rólad részletesen

Itt lehetőséged van a személyes találkozásra velem. Időpont egyeztetést követően elmélyítjük az Önmagadról alkotott képedet, végigvesszük a "szupererőidet" és megkapod a saját "megoldó kulcsaidat" az életed minden területét tekintve.

A helyzetedről részletesen - amiben benne vagy

Itt lehetőséged van a személyes találkozásra velem. Időpont egyeztetést követően kiválasztjuk a Neked legmegfelelőbb technikát és azt segítségül hívva megvizsgáljuk a helyzetedet és abban Téged. Más-más aspektusból és a megfelelő távolságból "ránézünk" az adott szituációra és segítek Neked megtalálni a számodra legalkalmasabb és legrövidebb utat, hogy fel tudd oldani a feszültséget és megszüntethesd az ebből eredő nyomást.

Life Coaching

Itt lehetőséged van a személyes találkozásra velem. 3, 5 illetve 8 alkalommal tudunk együtt dolgozni azon, hogy elérd a céljaidat, meghozd a számodra jó döntést, megerősödj a választásodban vagy felmérjük, hogy felkészültél-e az életed adott területén a kihívásra. Az úgynevezett "Én idődben" egy általad kitűzött célodért tevékenykedsz a saját tempódban, a Neked megfelelő eszközökkel. Az önismereti utadon melletted leszek, támogatlak, emlékeztetlek az erősségeidre és segítek bízni önmagadban. A Te helyzetedet Te ismered a legjobban, így Te vagy kompetens a saját életedben. Ez az idő csak a Tiéd, arra és úgy használod fel, ahogy Számodra megfelelő.

Csakratérkép

Itt lehetőséged van a személyes találkozásra velem. Különböző technikákkal megvizsgáljuk a fizikai tested energetikai állapotát. Van lehetőséged arra, hogy az előforduló eltérések okait feltárjuk - ezzel is segítve az energetikai blokkok, elakadások feloldását. Segítek a felmerülő információk tudatosításában és a helyzetekkel kapcsolatos "üzenetek" megértésében. Az is fontos információ, hogy kiválóan áramlik az életenergia Benned.

Illóolaj terápia

Itt lehetőséged van a személyes találkozásra velem. A világ legkiválóbb minőségű esszenciális olajait hívjuk segítségül, hogy kibontakoztathasd önmagad az életed minden területén, úgy, ahogy szeretnéd. Az olajok hatása egyformán érvényesül a személyiségünket alkotó "hármasságunkban", úgymint testi, lelki és szellemi szinten. És van még egy ennél is jobb hírem: bármelyik irányból közelítünk, az kihat a másik kettő szintjén is. A megközelítés módját Te választod meg. A terápia során kialakítjuk a Te személyes, testre szabott "illatos" elsősegély dobozodat, ami a Te életedben előforduló és a számodra fontos élethelyzetekben nyújt segítséget.

"A tarot ezoterikus története éppoly régi, mint a szellemé. Megjelenési formája fajták és korszakok szerint változik, de lényege mindig azonos: a mágikus létformákat jelenti, amelyek az alámerült szellemet visszavezetik a mulandóságból az örökkévalóságba."
Szepes Mária

SZERETETTEL VÁRLAK


Health of China - Medicine Clinic
2900 Komárom, Klapka György út 83.

Kereshetsz telefonon is, ha nem tudom felvenni visszahívlak.
Iglódi Jolán
+3670/428-0347